FORGOT YOUR DETAILS?

ACTIVITATS

Bicicleta

Tant pels aficionats a la ruta per carretera, com pels de BTT, tenim moltes rutes per descobrir, amb diferents distàncies i dificultats.

Cubells, Foradada, Rubió, Alòs, ... circuits per passar-ho bé segons el vostre nivell. Tenim informació al vostre abast si aquest és el vostre esport.

Excursions i Escalada

Tenim rutes programades de tot tipus i per totes les edats, des d’una ruta de 5 etapes, que arriba a Santa Maria de Mur, travessant el Montsec, fins a circuits de 8-10 quilòmetres per fer en un dia, o també es poden fer excursions a fonts variades. Hi ha infinitat d’excursions per realitzar, us donarem informació de dificultat i temps necessari per fer-les, i si us convé podeu disposar d’un monitor per guiar-vos. La zona és bonica tant a la primavera com a l’estiu, com a la tardor i a l’hivern, que es pot veure una vegetació canviant amb el glaç, amb arbres de fulla caduca canviant de color segons la temporada. La Casa de Salgar no està massa lluny de Vilanova de Meià, on podeu fer escalades.

Pesca

A 500 metres de La Casa de Salgar tenim el riu Segre, formant una corba en el seu recorregut per tal d’endinsar-se al Congost i arribar a Camarasa. És una zona declarada lliure de Pesca sense Mort, per tant si sou aficionats a la pesca amb canya podeu tenir unes jornades inoblidables.

TOP