FORGOT YOUR DETAILS?

La casa de Salgar restà oberta tot l’any

SERVEIS CASA SALGAR

La casa de Salgar, de 92 places, està ubicada al terme municipal de Foradada, a la comarca de La Noguera, banyada pel riu Segre i envoltada d’una flora i fauna molt variada.

L’entorn natural que envolta Salgar, situat al peu del Montsec de Rúbies i dins de la zona coneguda com Mig-Segre, és molt ric. Cal remarcar que és un espai declarat d’Interès Natural i Zona Especial de Protecció d’Aus. Tot això ens permet realitzar un gran ventall d’activitats tant per a nens com per a adults en contacte directe amb la natura.

Podem oferir, prèvia contractació, els serveis de monitors per rutes i tallers mediambientals.

El règim d’allotjament pot ser tant amb pensió complerta com amb dret a cuina, segons la conveniència de cada grup.

La casa de Salgar restà oberta tot l’any.

LA CASA

La Casa de Salgar disposa d’allotjament per a 92 persones, amb la següent distribució: un edifici principal de 42 places, amb calefacció central, format per 6 habitacions (2 de 2, 1 de 4, 1 de 6 i 2 de 14 places), una infermeria amb dos llits i bany interior, una sala d’activitats, una sala d’estar amb televisió, vídeo i DVD, un menjador, cuina complerta i equipada amb tot tipus d’estris, i rebost amb cambra frigorífica i congelador. La casa disposa de cabina telefònica i línia ADSL. Al recinte de la casa hi ha un edifici annex de 3 plantes, equipat per a 10 persones, amb bany i sala d’estar amb llar de foc, aquest edifici pot funcionar independentment de la casa. També hi ha un terreny d’acampada amb 8 tendes de fusta fixes de 5 places cadascuna.

EL JARDÍ

En el jardí podeu trobar taules per menjar a l’aire lliure, un porxo adequat per a fer tallers, fonts, un amfiteatre apte per a petites representacions teatrals o actuacions musicals, una magnífica piscina de poca profunditat, un camp d’esports i dos patis d’activitats.

També hi podeu trobar 36 espècies diferents d’arbres, veure 44 espècies d’aus i una gran varietat d’arbusts i plantes medicinals.

TOP